Our Kingdom

Alla inlägg under augusti 2013

Av My Love Johansson - 25 augusti 2013 21:46

Igår kväll läste jag på Nellie Berntssons blogg. Hon skrev om hur hennes blogg har blivit så stor. Hur den har kunnat bli känd. Själv så är jag inte ett super fan/berntssoner som vissa andra är. Jag kollar på hennes blogg någon gång i veckan och blir alltid lika imponerad utav att hon orkar med all press, och att hon faktiskt tar sin blogg och sina hästar framför sina vänner.
Hon är ett år yngre än mig. 13 basst, hon åker ifrån skolan för att bli fotograferad för Hööks. Hon gör ALLT för sina fans. Hon är tacksam för varenda minut hon har på bloggen. Det är DET som gör att jag "ser upp" till henne. Hon visar att alla kan om man vill.
Hon är nästan lite som Biebs, är från början ett helt normalt barn. Men kämpar så som fan in i mål, och lever det liv som dom har drömt om. Fast det är klart att hon fortfarande är samma "barn" som hon alltid varit, bara det att hon har ett stort intresse, som hon verkligen kämpar för.
"Du kommer aldrig att kunna bli som Nellie Berntsson med din blogg."
Varför skulle inte jag? Jag säger inte att jag vill vara som Nellie, för jag är liksom i nuläget sjukt lycklig med det liv som jag har.
Men IFALL om jag nu skulle vilja det, så skulle inte det vara omöjligt. Hon började precis som jag, med en liten ful blogg som egentligen inte betydde särskilt mycket. Fast i hennes fall så föll hon för att skriva om sitt liv på internet och dela med sig utav alla sina händelser.
Jämfört med mig så kämpade hon sjukt mycket med sin blogg redan ifrån start. Jag bloggade mycket 2009, fick en läst blogg. Jag slutade & gjorde många ledsna. Jag började igen, och jag vet att några av mina förra läsare läser min blogg. Sjukt coolt, de värmer.


Ska jag själv börja ta bloggen på allvar? Det kanske är dags. Jag bloggade ju mycket förut och la ut mycket bilder. Det är ingen ursäkt, men det blev för mycket. Ska man vara ärlig så är det väll egentligen då som man ska blogga som mest, sina tankar & känslor, men det har varit fel saker att dela med sig utav.

Av My Love Johansson - 25 augusti 2013 20:06

Så skönt att bara sitta ner, avslappnad brud. Blev en ljusgrön mot porer. Hoppas de hjälper lite iallafall. Facet är helt stelnat, roligt att känna på de, haha lite fjantig. Har fixat mina ögonbryn, målat naglarna, alla produkter i huden, håret. Allt klart. NÄSTAN, fotbad kvar. Ska bli jävligt gött, med en tidning i handen & kokhet vatten, GUSH så nice.

Läsvärt är snart ute, säger inte exact men snart. Vi hörs:)

Söt va?!

Av My Love Johansson - 25 augusti 2013 18:41

Hej på er:)
Ikväll tänkte jag ha lite mys för mig själv. Dusha, fixa håret, inpackaning. Bara ta de lungt, måla naglarna & sätta i en mask. Kolla på nån bra film, riktigt mysigt. Hänga för mig själv, ohh fotbad, jag bara måste sitta i fotbad. De är jätte mysigt,
Okey mycket att göra, måste hinna äta oxå. Ohh bäst att starta nu.

Och just de,vår hovslagare kommer oxå idag, runt 7 tiden, ska kolla till Cayenne & verka hennes hovar. Lyx

Inläggen som är lovade ligger på inställt, lite var som under kvällen. Gillade ni hiss & diss.. inlägget? Hoppas de blir bra;)

Av My Love Johansson - 25 augusti 2013 17:53

 

Bloggen.
Ni läsare, komentarerna och allt! Tack så mycket för allt ni ger mig. Ni vet, ingen blogg utan er!

  
Uggs.
Jag tänkte klicka hem två par snyggingar detta året, funderar faktiskt på ett par rosa, eller någon annan cool färg! Och ett par chockladbruna of course. Döö snyggt!!

 

Mjukisdress.
Vad hade seriöst livet varit utan mjukisdressar? Älskar att bara slänga på mig det någon tidig morgon, eller när man kommit hem från skolan/stallet, eller när man precis har duschat. Åhhh gooossi.

 

Vara nöjd.
Vara nöjd med sig själv och hur man ser ut. Man får bara ett utseende och det ska man ha hela livet, ingen ser ut som dig. Du är unik och speciell på ditt egna sätt. Jag älskar människor som är nöjda med sig själva och inte sitter och klagar på sitt vänstra ögonbryn, sin mage eller sina händer. Det är bara att acceptera att du är perfekt som du är. Det är vi alla!

När man skrattar så mycket att magen börjar krampa och man typ inte kan andas! BÄSTA känslan seriöst. När man typ håller på att dö för att man skrattar så mycket, det är grejer det.

Människor som står upp för sig själv och vad som är rätt eller fel. Även om det menas att dom står där ensama.

Ben & Jerry!
Vem gillar inte b&j? ;)

   


Hunter stövlar.
KÄR.. Såå sjukt snygga. Till jeans, korta shorts. Riktigt classy, passar sommar som vinter. Med dem ur läckra strumporna och ett par jeans. Mm me gusta;)


 

 
När man ser ett så grymt snyggt plagg när man är på ett köpcentrum, och inte har pengar till att köpa det! Har köpt föööör mycket redan..;)

Reklampauser.
Man hinner knappt se på programet i 10minuter förens det får en reklampaus på 10minuter... no lönt.

-->Att vi tjejer alltid ska vara så jäkla otrevliga mot varann, bitchblicka hit & dit hela tiden, överallt, åt vem som helst. Liksom, vad är grejen? Så himla tråkigt tycker jag, vi ska ju hålla ihop. Nu får vi skärpa till oss, tjejer, bli trevligare mot dem i din närhet!!!

Respektlösa människor.

Vill inte dra upp något exempel här, men bara över lag. Människor som inte förstår ett nej och inte kan visa respekt, usch DISS!


Telefonförsäljare.

Irriterande.. Hur kan man jobba som det!?! Ibland lägger dom bara på när man svarar.. en fett diss!

 
 

När det fastnar en låt i huvudet.

Man går runt och sjunger, o sjunger och sjunger. Men guush den går aldrig ut ur huvudet?



Av My Love Johansson - 25 augusti 2013 16:46

Ja mamma gav mig ett jobb mot betalning.. Såklart tackade jag ja. Haha dags att olja terassen IGEN. Gjorde de för en månad sen men golvet sög inte åt sig riktigt ordentligt, så upp med penslarna, på med olja & börja måla. Tur är att de bara är golvet som behöver en omgång 2, räckena & de andra blev bra.

Så på med skit kläder, nu laddar vi penslarna. :) Först lite vattenkrig med mamma.. Hihi

Av My Love Johansson - 25 augusti 2013 15:08

Hej!!
Är de bara jag som missat idol 2013v Jag känner mig ärligt lite efter. Har totalt glömt att de börjat igen.. Så nu sitter jag för en gångs skull & kollar på reprisen. Vilka grymma röster de finns, minst lika bra som stjärnorna idag.
Måste ge ett plus till Bagge, sjukt skön kille. Ger programmet lite klang;)

Av My Love Johansson - 25 augusti 2013 13:45

Dags att äta.. Sen kommer några frågor.. Ett långt.. Mm jag tror ni kommer ha mycket att läsa idag. Hoppas ni uppskattar de & förstår hur mycket tid jag läger ner.

Av My Love Johansson - 25 augusti 2013 13:03

# Jag är inte den typ av tjej som vill vissa upp sig, mer dem bakåt lutade typen. Folk vet att jag finns men föredrar att vara lite of.

# Totalt GALEN i glass & aloevera dryck..

# Jag har fler äldre vänner än vänner i min egna ålder. Gillar att hänga med mer classy & morgnare människor.

# Jag ÄLSKAR leopard & gillar inte alls zebramönster..

# Äter nästan aldrig godis, bara chips & tuggummi.. Tuggar hela tiden seriöst.

Välkommen till mylovees, mitt liv, min värld!

 

          My Love Johansson           

 

Hej på er!
Så ni har lyckats komma så här långt.. Mylovees? JA inte illa. När ni ändå är här.. Varför inte stanna ett tag? Vi ses i himmelriket!!  

 

Läs mer om mig..?

HÄR!!! 

 

27 besvarade frågor

Not swedish? Select your language below

Senaste Inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards